ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Αναμειγνύετε το γιαούρτι, τη βανιλία, το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και ζυμώνετε μέχρι να σχηματιστεί μια αφράτη ζύμη.
- Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο και ζυμώνετε λίγο ακόμα.
- Ανοίγετε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια.Για τη γέμιση
- Αναμειγνύετε σε ένα μπολ το λιωμένο βούτυρο, την καστανή ζάχαρη και την κανέλα και απλώνετε το μείγμα πάνω στη ζύμη.
- Ρολάρετε τη ζύμη και δημιουργείτε ένα μακρόστενο ρολό.
- Κόβετε τη ζύμη σε ρολάκια, τα βάζετε σε ένα ταψί ή πυρέξ στρογγυλό 20 εκ., πολύ κοντά το ένα στο άλλο και ψήνετε για 20-25 λεπτά στους 180°C στον αέρα, πάνω-κάτω.
TIP
Προαιρετικά, περιχύνετε με σιρόπι αγαύης τα ζεστά ρολάκια κανέλας.