ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180°C .
Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τη σοκολάτα και το ½ φλ. σιρόπι αγαύης.
Σε ένα βουτυρωμένο ταψί 32 X 22 εκ. περίπου, στρώνουμε τα μισά φύλλο κρούστας, βουτυρωμένα ένα-ένα. Στη συνέχεια απλώνουμε από πάνω τις σταγόνες σοκολάτας και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας βουτυρωμένα και αυτά ένα-ένα.
Αλείφουμε με το πινέλο και το επάνω φύλλο με το βούτυρο και ψήνουμε τη σοκολατόπιτα για 40′-50′ μέχρι να γίνει το φύλλο τραγανό και ροδοκόκκινο.
Τη βγάζουμε από τον φούρνο και την περιχύνουμε με το 1/3 φλ. σιρόπι αγαύης. Τρώγεται ζεστή αλλά και κρύα.