pasta-flwra
ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ
21 Φεβρουαρίου 2017
gallika-tost
ΓΑΛΛΙΚΑ ΤΟΣΤ
22 Φεβρουαρίου 2017
Show all
lemonada_site
Προετοιμασία
Μερίδες
10
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βάζετε σε μια μικρή κατσαρόλα το νερό, το γλυκαντικό, το τζίντζερ και το αλάτι και αφήνετε να πάρουν βράση. Προσθέτετε τον χυμό λεμονιού, αφήνετε για 2-3 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά.
  2. Βάζετε το σιρόπι στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
  3. Σουρώνετε το σιρόπι για τυχόν κομματάκια και το αφήνετε στο ψυγείο.
  4. Ανακατεύετε τη σόδα με το σιρόπι λεμονιού και το μοιράζετε σε 6 παγωμένα ποτήρια.
ΥΛΙΚΑ

200 ml νερό

100 γραμ. Slim Line Green Crystal

1 κουτ. της σούπας τζίντζερ τριμμένο

Λίγο αλάτι

500 ml χυμός λεμονιού

750 ml αναψυκτικό σόδα παγωμένη