lemonada_site
ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ
21 Φεβρουαρίου 2017
zele-me-mantarini_1
ΖΕΛΕ ΜΕ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ & ΣΜΕΟΥΡΑ
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
gallika-tost
Προετοιμασία
Μερίδες
4 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Χτυπάτε καλά τα αυγά και το γάλα και προσθέτετε 2 κουταλάκια του γλυκού φρουκτόζη, ανακατεύοντας. Μουλιάζετε τις φέτες του τόστ στο μίγμα του γάλακτος και τις ροδίζετε στο καυτό λάδι, σε αντικολλητικό τηγάνι.
  2. Σερβίρετε πασπαλίζοντας με ένα κουταλάκι φρουκτόζη (κάθε φέτα του τόστ) και με λίγη κανέλα.
ΥΛΙΚΑ

  • 2 φλιτζάνια γάλα με 2% λιπαρά
  • 2 αυγά
  • 8 φέτες ψωμί τόστ
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • 50 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • λίγη κανέλα