ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Μουλιάζετε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10 λεπτά.
- Βάζετε το βραστό νερό σε ένα μπολ, προσθέτετε το τσάι και το αφήνετε για 10 λεπτά περίπου, μέχρι να αφήσει όλο του το άρωμα.
- Σουρώνετε το τσάι και έτσι όπως είναι ζεστό προσθέτετε το γλυκαντικό, τη ζελατίνη καλά στυμμένη και ανακατεύετε μέχρι να λιώσουν.
- Προσθέτετε τον χυμό μανταρίνι σουρωμένο και ανακατεύετε.
- Μοιράζετε το ζελέ σε 4 φλιτζάνια τσαγιού και τα βάζετε στο ψυγείο για 30 λεπτά περίπου, μέχρι να αρχίσει να πήζει το ζελέ.
- Προσθέτετε από 3 σμέουρα σε κάθε φλιτζάνι και τα πιέζετε ελαφρώς για να κάτσουν μέσα στο ζελέ.
- Ξαναβάζετε στο ψυγείο τα φλιτζάνια και τα αφήνετε για 1 ώρα μέχρι να πήξει το ζελέ εντελώς.
- Διακοσμείτε με ένα σμέουρο και 1 φέτα μανταρίνι το κάθε φλιτζάνι και σερβίρετε.
TIP
Παίξτε με τις γεύσεις, δοκιμάζοντας διαφορετικούς συνδυασμούς χυμών και τσαγιού.