ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για την κρέμα
- Χτυπάτε στο μίξερ τα αυγά με τη φρουκτόζη, το ανθότυρο, τη βανίλια και το γιαούρτι ώσπου να γίνουν ένα λείο μίγμα.
Για τη βάση
- Ανακατεύετε τη φρυγανιά με τη φρουκτόζη και το αλεύρι. Προσθέτετε το νερό και τη μαργαρίνη και ζυμώνετε καλά.
- Βάζετε τη ζύμη της βάσης σε ένα ταψάκι και τη στρώνετε με τα δάκτυλα. Στη συνέχεια βάζετε πάνω από τη βάση την κρέμα και ψήνετε στους 180°C για 25 – 35 λεπτά.
- Όταν το γλυκό κρυώσει, το γαρνίρετε με κομπόστα ροδάκινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ, με φρούτα εποχής και, προαιρετικά, μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ.
TIP
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την φρουκτόζη με Slim Line ως εξής:
Για τη βάση χρησιμοποιήστε 1 κουταλιά της σούπας Slim Line
Για την κρέμα 1 φλιτζάνι γλυκαντικό Slim Line