ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βουτυρώνετε τη φόρμα ή τα χάρτινα φορμάκια.
- Ανακατεύετε το αλεύρι, το γλυκαντικό, τις βανίλιες, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ σε ένα μπολ.
- Χτυπάτε καλά τα αυγά με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτετε στο μίγμα με το αλεύρι. Ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι, μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.
- Μοιράζετε το μίγμα στα φορμάκια και στο κέντρο κάθε κέικ πιέζετε ένα κουταλάκι του γλυκού μαρμελάδα.
- Τα ψήνετε για 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC.
- Τα σερβίρετε ζεστά ή κρύα και προαιρετικά πασπαλίζετε με Slim Line και γαρνίρετε με επιπλέον μαρμελάδα.
TIP
Μπορείτε να αντικαταστήσετε τη μαρμελάδα φράουλα με άλλη γεύση της επιλογής σας (βερίκοκο,βύσσινο ή δαμάσκηνο)