103-strawberry-muffin.jpg1
Κεκάκια Φράουλας (MUFFINS)
23 Φεβρουαρίου 2017
108-panacotta.webc
Πανακότα με Σάλτσα Φράουλα
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
biscota-marmeladas
Προετοιμασία
Μερίδες
40 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Ανακατεύετε τη μαργαρίνη και τη φρουκτόζη. Προσθέτετε τα ασπράδια των αυγών, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά.
  2. Ανοίγετε τη ζύμη (σε πάχος 1 εκατοστού), την κόβετε σε κύκλους (χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι διαμέτρου 6 εκατοστών) και ανοίγετε μια τρύπα στο κέντρο των μισών από τους κύκλους. Ψήνετε (σε ταψί στρωμένο με λαδόχαρτο) σε μέτριο φούρνο, για 10-15 λεπτά.
  3. Αλείφετε μαρμελάδα επάνω στα μπισκότα που δεν έχουν τρύπα και τα σκεπάζετε με τα μπισκότα που έχουν τρύπα, πιέζοντας ελαφρά.

 

ΥΛΙΚΑ

 

  • 800 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 300 γραμ. μαργαρίνη
  • 250 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 2 ασπράδια αυγών
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμός λεμονιού
  • λίγο αλάτι
  • 1 βάζο μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ της αρεσκείας σας