ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ χτυπάτε καλά τη μαργαρίνη με το γλυκαντικό.
- Στη συνέχεια προσθέτετε τον κρόκο αυγού, το κονιάκ, το λάδι, τη σόδα, τη βανίλια, τα τριμμένα αμύγδαλα και τέλος το μπέϊκιν – πάουντερ με το αλεύρι, ανακατεύοντας καλά μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακή.
- Πλάθετε τη ζύμη σε στρογγυλά κομμάτια και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 °C για 1 ώρα περίπου.
- Πασπαλίζετε τους κουραμπιέδες με το γλυκαντικό.