mpiskota-me-mauvri
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ
30 Νοεμβρίου 2018
ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
3 Δεκεμβρίου 2018
Show all
118-champagne-cocktail
Προετοιμασία
Μερίδες
2 κοκτέιλ
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Γεµίζετε δύο ποτήρια µε πάγο, ώστε να είναι παγωµένα.
  2. Σε µία κανάτα ρίχνετε τη φρουκτόζη και τη βρέχετε µε την Αγκοστούρα.
  3. Προσθέτετε το κονιάκ και ανακατεύετε.
  4. Συµπληρώνετε µε τη σαµπάνια και σερβίρετε το κοκτέιλ στα παγωµένα ποτήρια αφού αφαιρέσετε τον πάγο.
ΥΛΙΚΑ

200 ml σαµπάνια ή αφρώδης οίνος

1 κουταλιά της σούπας φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

6 σταγόνες Αγκοστούρα(Angostura Bitter)

40 ml κονιάκ ή ρούµι

Πάγος