ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Κόβετε σε κομμάτια τις σουπιές. Ψιλοκόβετε το μαϊντανό, το σέλινο, το σκόρδο και το κρεμμύδι και τα τσιγαρίζετε σ’ ένα τηγάνι με το λάδι.
- Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε τις σουπιές, το αλάτι, το πιπέρι και ένα φλυτζάνι νερό και αφήνετε να σιγοβράσουν για 15 – 20 λεπτά, ώσπου να πήξει η σάλτσα.
- Βράζετε το κοφτό μακαρονάκι σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και το ρίχνετε στις σουπιές.
- Ανακατεύετε καλά και σερβίρετε αμέσως.