ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι, προσθέτετε την πανσέτα και σοτάρετε για 5-6 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανή.
- Στη συνέχεια προσθέτετε το κρεμμύδι, την κολοκύθα, αλάτι, πιπέρι και σοτάρετε για 5 λεπτά μέχρι να μαραθούν. Σβήνετε με το ζωμό, σκεπάζετε, χαμηλώνετε τη φωτιά και τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά μέχρι να μαλακώσει η κολοκύθα.
- Λιώνετε ένα μέρος της κολοκύθας με τη βοήθεια ενός πιρουνιού και προσθέτετε το βούτυρο ανακατεύοντας απαλά για να λιώσει το βούτυρο και να ενωθούν τα υλικά.
- Βράζετε το σπαγέτο σε βραστό, αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Σουρώνετε καλά και το προσθέτετε στην κατσαρόλα με την κολοκύθα.
- Τέλος προσθέτετε το τυρί, το δεντρολίβανο και τα καρύδια, αναταράσσετε την κατσαρόλα για να ανακατευτούν τα υλικά και σερβίρετε.
TIP
Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε κολοκυθάκια.