soupa-kotopoulo-curry
ΣΟΥΠΑ ΚΑΡΥ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ
10 Ιανουαρίου 2017
spageto-kotopoulo
ΣΠΑΓΕΤΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ
10 Ιανουαρίου 2017
Show all
minestone-me-ryzaki

ΣΟΥΠΑ ΜΙΝΕΣΤΡΟΝΕ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το νερό, το χυμό ντομάτας, τον κύβο, τα δυο είδη λάχανου και το καρότο. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
  2. Προσθέτετε το κριθαράκι, τα μανιτάρια, το καλαμπόκι, την πάπρικα και το αλάτι και συνεχίζετε το βράσιμο άλλα 30 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε 1 ή 2 φλυτζάνια νερό ακόμη.
  3. Αποσύρετε τη μινεστρόνε από τη φωτιά και τη μοιράζετε αμέσως σε έξι πυρίμαχα πιάτα της σούπας. Όσο είναι ακόμα πολύ ζεστή η σούπα, προσθέτετε 60 γραμ. τυρί σε κάθε πιάτο, για να λιώσει το τυρί.
ΥΛΙΚΑ

2 φλυτζάνια λάχανο ψιλοκομμένο

1 φλυτζάνι κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο

1 φλυτζάνι μανιτάρια κομμένα σε φέτες

1 φλυτζάνι καλαμπόκι

1 φλυτζάνι καρότο τριμμένο

2½ φλυτζάνια ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός ντομάτας

60 γραμ. Κριθαράκι Νο25 ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1 κύβος ζωμός βοδινού

240 γραμ. τυρί Edam ή Gouda τριμμένο σε χοντρό τρίφτη

6 φλυτζάνια νερό

πάπρικα

αλάτι