ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βάζετε το νερό, το χυμό ντομάτας, τον κύβο, τα δυο είδη λάχανου και το καρότο. Βράζετε σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά.
- Προσθέτετε το κριθαράκι, τα μανιτάρια, το καλαμπόκι, την πάπρικα και το αλάτι και συνεχίζετε το βράσιμο άλλα 30 λεπτά. Αν χρειαστεί, προσθέτετε 1 ή 2 φλυτζάνια νερό ακόμη.
- Αποσύρετε τη μινεστρόνε από τη φωτιά και τη μοιράζετε αμέσως σε έξι πυρίμαχα πιάτα της σούπας. Όσο είναι ακόμα πολύ ζεστή η σούπα, προσθέτετε 60 γραμ. τυρί σε κάθε πιάτο, για να λιώσει το τυρί.