Για τη μαρέγκα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 120° C .
Βάζετε στο μούλτι την καστανή ζάχαρη και χτυπάτε μέχρι να γίνει σκόνη.
Βάζετε σε ένα μπολ το κορν φλάουρ με την καστανή ζάχαρη και ανακατεύετε.
Σε ένα άλλο μπολ βάζετε το ξίδι και τη βανίλια.
Χτυπάτε στο μίξερ τα ασπράδια με το αλάτι, σε μέτρια ταχύτητα. Μόλις αρχίσουν να φουσκώνουν δυναμώνετε την ταχύτητα και προσθέτετε σιγά-σιγά το μείγμα με την καστανή ζάχαρη. Συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να γίνει σφιχτή μαρέγκα.
Τέλος προσθέτετε το μείγμα του ξιδιού σιγά-σιγά και χτυπάτε για 5 λεπτά μέχρι να γυαλίσει η μαρέγκα.
Πάνω σε λαδόκολλα, σχεδιάστε 3 ίσους κύκλους (διαμέτρου 24 εκ.). Μοιράστε τη μαρέγκα μέσα στους κύκλους και απλώστε την ομοιόμορφα να καλύψει όλο τον κύκλο. Μεταφέρετε προσεχτικά τις λαδόκολλες σε ταψιά και τις ψήνετε στον φούρνο
για 1 ½ ώρα περίπου, μέχρι να είναι τραγανές από έξω και μαλακές από μέσα.
Σβήνετε τον φούρνο και τις αφήνετε μέσα να στεγνώσουν για 30 λεπτά.
Βγάζετε τις μαρέγκες από τον φούρνο και τις αφήνετε για 10 λεπτά να κρυώσουν εντελώς.
Για τα φρούτα
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ, ανακατεύετε και με τη βοήθεια ενός πιρουνιού σπάτε μερικά φρούτα.
Για την κρέμα
Χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί , μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη κρέμα σαν σαντιγί.
Την διατηρείτε στο ψυγείο μέχρι να τη χρησιμοποιήσετε.
Συναρμολόγηση & Διακόσμηση
Βάζετε μια μαρέγκα σε μια πιατέλα και από πάνω απλώνετε το 1/3 της κρέμας και το 1/3 των φρούτων. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία και για τις υπόλοιπες μαρέγκες.
Εναλλακτικά, μοιράζετε το μείγμα της μαρέγκας σε 3 βουτυρωμένα και περασμένα με ζάχαρη άχνη τσέρκια και τις ψήνετε με τον ίδιο τρόπο.