ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Όταν είναι έτοιμη, προσθέτετε το σιρόπι αγαύης και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια βάζετε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε.
Σε ένα δίσκο με λαδόκολλα τοποθετείτε κουταλιά – κουταλιά το μείγμα.
Αφήνετε τα βραχάκια για 2 ώρες περίπου μέχρι να πήξουν.
Διατηρούνται εκτός ψυγείου σε ψυχρό σημείο του σπιτιού.
TIP
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ήδη ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα αλλά και φιστίκια Αιγίνης με κράνμπερι.