xalvas
ΧΑΛΒΑΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
25 Νοεμβρίου 2022
rizogalo new
ΡΥΖΟΓΑΛΟ ΜΕ STEVIA
28 Νοεμβρίου 2022
Show all
vraxakia
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί. Όταν είναι έτοιμη, προσθέτετε το σιρόπι αγαύης και ανακατεύετε καλά. Στη συνέχεια βάζετε και τους ξηρούς καρπούς και ανακατεύετε.

Σε ένα δίσκο με λαδόκολλα τοποθετείτε κουταλιά – κουταλιά το μείγμα.

Αφήνετε τα βραχάκια για 2 ώρες περίπου μέχρι να πήξουν.

Διατηρούνται εκτός ψυγείου σε ψυχρό σημείο του σπιτιού.

TIP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικά ήδη ξηρών καρπών, όπως αμύγδαλα αλλά και φιστίκια Αιγίνης με κράνμπερι.

ΥΛΙΚΑ

500 γραμ. σοκολάτα κουβερτούρα

400 γραμ.  ψημένοι ξηροί καρποί

3 κουτ. σούπας Βιολογικό Σιρόπι Αγαύης ΖΩΓΡΑΦΟΣ