ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
					- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175οC.
 - Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι, την κανέλα και τη σόδα.
 - Χτυπάτε το βούτυρο με το γλυκαντικό, για 5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψουν.
 - Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα και στη συνέχεια το γιαούρτι και τη βανίλια.
 - Προσθέτετε τα στερεά υλικά και τα φιστίκια και ανακατεύετε απαλά με μια πλαστική σπάτουλα. Αδειάζετε το μείγμα σε μια μακρόστενη βουτυρωμένη και αλευρωμένη φόρμα για κέικ και ψήνετε για 35-40 λεπτά περίπου μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι όταν το βάλετε στο κέντρο του κέικ.
 - Αλείφετε το κέικ με 2 κουταλιές της σούπας από την αραιωμένη μαρμελάδα 10 λεπτά πριν τελειώσει το ψήσιμο.
 - Βγάζετε το κέικ από τον φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά.
 - Ξεφορμάρετε και το αφήνετε πάνω σε μια σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
 - Περιχύνετε με την υπόλοιπη μαρμελάδα, πασπαλίζετε με τα φιστίκια και σερβίρετε.
 




							
 
							
  
						
  
						


