ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για τη γέμιση
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ όλα τα υλικά εκτός από τις 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και ανακατεύετε πολύ καλά.
Για την τάρτα
Βουτυρώνετε μια φόρμα τάρτας και απλώνετε τη ζύμη έτσι ώστε να καλύψει όλη την επιφάνεια.
Για τη σάλτσα καφέ
- Βάζετε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά και τα αφήνετε να βράσουν για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει η καστανή ζάχαρη και να δέσει ελαφρώς η σάλτσα.
- Αφήνετε να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου.
Συναρμολόγηση
- Αδειάζετε την γέμιση μέσα στη φόρμα με το φύλλο κουρού, πασπαλίζετε με τις 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 2000C για 20-25 λεπτά μέχρι να πήξει η γέμιση αλλά στο κέντρο της να κουνιέται ελαφρώς.
- Βγάζετε από τον φούρνο και αφήνετε να κρυώσει έτσι ώστε να σταθεροποιηθεί η κρέμα.
- Περιχύνετε με τη σάλτσα καφέ και σερβίρετε.