tiramisou
ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
7 Σεπτεμβρίου 2021
gluko giaourti
ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙ
22 Σεπτεμβρίου 2021
Show all
Προετοιμασία
45 λεπτά
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Τοποθετούμε τις νιφάδες βρώμης σε αντικολλητικό χαρτί και ψήνουμε  για 10 λεπτά.
  2. Σε ένα μπολ, αναμιγνύουμε το αλεύρι, τη μαγειρική σόδα, το βούτυρο,τo γλυκαντικό και το αλάτι και χτυπάμε το μείγμα καλά. Προσθέτουμε το αυγό, τα ασπράδια και τη βανίλια, μέχρι το μείγμα να γίνει ομοιογενές!
  3. Βάζουμε στο μείγμα και τις σταγόνες σοκολάτας, τις νιφάδες βρώμης και τα cranberries και το τοποθετούμε στο ψυγείο για μια ώρα.
  4. Βγάζουμε το μείγμα από το ψυγείο και τοποθετούμε μεγάλες κουταλιές του σε ένα ταψί που έχουμε καλύψει με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 10-12 λεπτά, ώσπου τα μπισκότα μας να ροδίσουν. Προσέχουμε να μην παραψήσουμε τα μπισκότα, γιατί αλλιώς δεν θα είναι μαλακά εσωτερικά
ΥΛΙΚΑ

¾ του φλιτζανιού νιφάδες βρώμης

1 ¼ του φλιτζανιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

½ κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα

1 πρέζα αλάτι

180 γραμ. ανάλατο βούτυρο

20 ml Slim Line Stevia Drops

1 μεγάλο αυγό + 2 ασπράδια αυγού

2 βανίλιες

1 φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας

1 φλιτζάνι cranberries