ΜΑΛΑΚΑ COOKIES ΜΕ CRANBERRIES
15 Σεπτεμβρίου 2021
Show all
gluko giaourti
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Για τη στρώση μπισκότου, αλέθουμε τα μπισκότα στο μούλτι. Τα βάζουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το Slim Line και ανακατεύουμε. Λιώνουμε το βούτυρο σε μια μικρή κατσαρόλα και το ρίχνουμε στα μπισκότα. Ανακατεύουμε καλά, μέχρι να έχουμε ένα μίγμα σαν βρεγμένη άμμο. Μοιράζουμε από 1 κουταλιά της σούπας μίγμα μπισκότου σε 6 ωραία μπολ για παγωτό.
  2. Για την κρέμα γιαουρτιού, βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, τη μαρμελάδα, το Slim Line. το ξύσμα λεμονιού και τη βανίλια. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να έχουμε μία ομοιογενή κρέμα. Στη συνέχεια βάζουμε 2-3 κουτ. της σούπας από την κρέμα γιαουρτιού πάνω στη βάση μπισκότου.
  3. Συνεχίζουμε προσθέτοντας εναλλάξ μπισκότο και κρέμα γιαυρτιου, μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε όλα.
  4. Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα με τον χυμό λεμονιού και καλύπτουμε με αυτή την επιφάνεια των μπολ.
  5. Τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες πριν τα σερβίρουμε.
ΥΛΙΚΑ

Για τη στρώση μπισκότου:

250 γραμ. μπισκότα  χωρίς ζάχαρη
2 κουτ. της σούπας Slim Line
70 γραμ. βούτυρο

 

Για την κρέμα γιαουρτιού:

600 γραμ. γιαούρτι
6 κουτ. του γλυκού Slim line

2 κουτ. της σούπας Μαρμελάδα Light Ζωγράφος φράουλα

ξύσμα από 1 λεμόνι

1 βανίλια

 

Για την επικάλυψη:

150 γραμ. Μαρμελάδα Light Ζωγράφος φράουλα
χυμό από ½ λεμόνι

φρέσκες φράουλες (προεραιτικά)