tartes rodiou1
ΤΑΡΤΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΡΟΔΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΕΓΚΑ
23 Ιανουαρίου 2018
pizza spagetto
PIZZA SPAGETTO
24 Ιανουαρίου 2018
Show all
biskota tahini
Προετοιμασία
Μερίδες
25-30 μπισκότα
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Βάζετε σε ένα μπολ το ταχίνι, την καστανή ζάχαρη και ανακατεύετε πολύ καλά, με ένα κουτάλι, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Δεν ανακατεύετε με σύρμα ή μίξερ.
  2. Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι και ανακατεύετε καλά.
  3. Τέλος προσθέτετε το σουσάμι και ανακατεύετε με το χέρι ή με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  4. Πλάθετε τη ζύμη σε μπαλάκια (1 κουταλιά της σούπας ζύμη περίπου) και τα στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, αφήνοντας απόσταση 5 εκατοστών. Πιέζετε λίγο με το χέρι σας κάθε μπαλάκι και ψήνετε για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 1750 C , στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
  5. Αφήνετε 10 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε.
ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. ταχίνι

180 γραμ. καστανή ζάχαρη  ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1 μεγάλο αυγό

1 κουτ. του γλυκού μαγειρική σόδα

2 κουτ. της σούπας μέλι

2 βανίλιες

Λίγο αλάτι

80 γραμ. σουσάμι