ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζετε σε ένα μπολ το ταχίνι, την καστανή ζάχαρη και ανακατεύετε πολύ καλά, με ένα κουτάλι, μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Δεν ανακατεύετε με σύρμα ή μίξερ.
- Προσθέτετε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το σουσάμι και ανακατεύετε καλά.
- Τέλος προσθέτετε το σουσάμι και ανακατεύετε με το χέρι ή με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Πλάθετε τη ζύμη σε μπαλάκια (1 κουταλιά της σούπας ζύμη περίπου) και τα στρώνετε σε ένα ταψί με λαδόκολλα, αφήνοντας απόσταση 5 εκατοστών. Πιέζετε λίγο με το χέρι σας κάθε μπαλάκι και ψήνετε για 10-12 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 1750 C , στον αέρα, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Αφήνετε 10 λεπτά να κρυώσουν και σερβίρετε.