ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175°C .
- Βράζετε τα μακαρόνια σε βραστό, αλατισμένο νερό για 5-6 λεπτά. Σουρώνετε τα μακαρόνια, τα αφήνετε να κρυώσουν καλά και τα περιχύνετε με το ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν.
- Βάζετε τα μακαρόνια σε ένα λαδωμένο στρογγυλό ταψί, τα περιχύνετε με τον χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, το πεκορίνο, το σαλάμι και ανακατεύετε καλά.
- Στρώνετε τις φέτες ντομάτας και τις φέτες μοτσαρέλας και περιχύνετε με το πέστο βασιλικού.
- Πασπαλίζετε με τη φρυγανιά και ψήνετε για 15-20 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει χρώμα.
- Βγάζετε από τον φούρνο , αφήνετε για λίγα λεπτά να κρυώσει και σερβίρετε.
TIP
Αντί για βασιλικό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε θυμάρι ή ρίγανη