mous-cafe1
ΜΟΥΣ ΚΑΦΕ ΜΕ ΚΑΣΤΑΝΗ ΖΑΧΑΡΗ
23 Φεβρουαρίου 2017
keik-sokolata--(karydopita)
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
83-caiperihna
Προετοιμασία
Μερίδες
2
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα γουδί χτυπάτε τα κομμάτια του λάιμ με την καστανή ζάχαρη.
  2. Τα μοιράζετε σε δύο χαμηλά ποτήρια, στο κάθε ποτήρι βάζετε από 60 ml Cachaca και τριμμένo πάγο και ανακατεύετε καλά.
ΥΛΙΚΑ

  • 1 λάιμ (lime) κομμένο σε 8 κομμάτια
  • 4 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ  
  • τριμμένος πάγος
  • 1/2 φλιτζάνι (120 ml)  Κασάσα (Cachaca)