HOW TO MAKE THIS RECIPE
- Λιώνετε σε μπεν μαρί το βούτυρο με την κουβερτούρα και αποσύρετε απο τη φωτιά ώστε να κρυώσουν λίγο.
- Χτυπάτε τα αυγά με την καστανή ζάχαρη και έπειτα προσθέτετε το αλεύρι ανακατεύοντας. Ρίχνετε το μίγμα αυγού και καστανής ζάχαρης μέσα στη λιωμένη κουβερτούρα και ανακατεύετε απαλά με ένα κουτάλι.
- Μοιράζετε το μίγμα σε 6 ατομικά πυρίμαχα φορμάκια και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220οC για 10 λεπτά, ώστε να ψηθεί το κέικ εξωτερικά αλλά μέσα να παραμένει υγρό.
TIP
Μπορεί να συνοδευτεί με κρέμα γάλακτος ή παγωτό.