ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 175οC.
- Λιώνετε με πιρούνι τις μπανάνες.
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε με σύρμα το λάδι, το γλυκαντικό τα αυγά και τη βανίλια.
- Προσθέτετε τις μπανάνες και στην συνέχεια το αλεύρι σε δύο δόσεις, ανακατεύοντας απαλά.
- Τέλος, προσθέτετε την κουβερτούρα και ανακατεύετε.
- Απλώνετε το μίγμα σε ελαφρά λαδωμένο, μακρόστενο ταψί μήκους 30 εκατοστών και ψήνετε για 35 λεπτά.
- Αφήνετε το κέικ να κρυώσει εντελώς πριν το κόψετε.
TIP
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε 150 γραμ. καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ.