ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε τα λαζάνια, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Πριν τα σουρώσετε κρατάτε στην άκρη 2 κουταλιές της σούπας από το νερό, για να το προσθέσετε στη σάλτσα.
- Σε ένα μπλέντερ χτυπάτε μαζί το σκόρδο, τα φύλλα βασιλικού, το κουκουνάρι και το αλάτι μέχρι να έχετε ένα ομοιογενές μίγμα. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα μπολ και προσθέτετε το τριμμένο τυρί και το λάδι. Ανακατεύετε καλά με ένα κουτάλι.
- Τέλος προσθέτετε και τις 2 κουταλιές του νερού που έχετε κρατήσει από τα λαζάνια, ανακατεύοντας. Σερβίρετε τα λαζάνια περιχύνοντας από πάνω τη σάλτσα.