Για τη μαρινάδα
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί σε ένα μεγάλο μπολ.
Για το κοτόπουλo
Πλένετε το κοτόπουλο, το βάζετε μέσα στο μπολ με τη μαρινάδα, το ανακατεύετε καλά, ώστε να είναι καλυμμένα όλα τα μπούτια με τη μαρινάδα.
Το κλείνετε με μια μεμβράνη και το βάζετε στο ψυγείο για 12-24 ώρες.
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C .
Απλώνετε το κοτόπουλο σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνετε για 45 λεπτά μέχρι να πάρει σκούρο χρώμα και η πέτσα να είναι τραγανή.
Βγάζετε από το φούρνο και το βάζετε σε μια πιατέλα, πασπαλίζετε με το κρεμμύδι, το μαϊντανό, το σουσάμι και σερβίρετε.
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρυζάκι ή κριθαράκι ΖΩΓΡΑΦΟΣ με 20% πρωτεΐνες.