ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε το κριθαράκι σε βραστό,αλατισμένο νερό για 8 λεπτά. Σουρώνετε και περιχύνετε με 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο για να μην κολλήσουν. Κρατάτε το κριθαράκι ζεστό.
- Στραγγίζετε το καλαμπόκι και το σοτάρετε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα, πασπαλίζετε με αλάτι, πιπέρι και το κρατάτε στην άκρη.
Για το pesto καρύδι-δυόσμο
- Βάζετε στο μπλέντερ τα καρύδια, το δυόσμο, το μαϊντανό, το σκόρδο, αλάτι, πιπέρι και τα πολτοποιείτε,στη συνέχεια προσθέτετε το ελαιόλαδο σιγά-σιγά μέχρι να το πάρει όλο.
- Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ το κριθαράκι, το καλαμπόκι, το pesto, τη φέτα σε τρίμματα και ανακατεύετε πολύ καλά.
TIP
Σερβίρεται και κρύο σαν σαλάτα.