ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Θερμαίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα και σωτάρετε το σκόρδο.
- Προσθέτετε τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και σωτάρετε για λίγα λεπτά ακόμα.
- Προσθέτετε 2 λίτρα νερό, το βασιλικό, τη φρουκτόζη, αλάτι και πιπέρι και αφήνετε να βράσουν για 5 λεπτά. Προσθέτετε τα λαζάνια και βράζετε για άλλα 25 λεπτά, μέχρι να απορροφηθεί όλο το νερό. Σερβίρετε τα λαζάνια ζεστά και βάζετε από πάνω ψιλοκομμένες ελιές .
- Προαιρετικά πασπαλίζετε με τριμμένη παρμεζάνα.