ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε για 2 λεπτά, σε δυνατή φωτιά τις γαρίδες και τα μύδια. Σε ένα τηγάνι με το λάδι, τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το λουκάνικο και το κοτόπουλο.
- Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε το νερό, τα ντοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι, τον κύβο κότας και το κριθαράκι.
- Τα αφήνετε να σιγοβράσουν για 20 – 25 λεπτά. Στο τέλος προσθέτετε το κάρυ, τα μύδια και τις γαρίδες.
- Τα βάζετε όλα μαζί σε ένα ταψί και τα ψήνετε στους 180°C για 10 – 15 λεπτά.