ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βράζετε τα λαζάνια, σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο.
- Σωτάρετε (με το 1/3 φλυτζανιού λάδι) το κρεμμύδι, τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια και το σκόρδο. Σωτάρετε (με το υπόλοιπο λάδι) τον κιμά. Τα ανακατεύετε και προσθέτετε τον μαϊντανό, τις ντομάτες, τα αυγά χτυπημένα, το μοσχοκάρυδο και την κεφαλογραβιέρα, ανακατεύοντας καλά. Μόλις ανακατευτούν όλα τα υλικά ρίχνετε τα λαζάνια και ανακατεύετε.
- Στρώνετε, σε βουτυρωμένο ταψί, τα μισά φύλλα με λίγη μαργαρίνη ανάμεσά τους.
- Αδειάζετε το μίγμα των υλικών από επάνω και σκεπάζετε το μίγμα με τα υπόλοιπα φύλλα (με λίγη μαργαρίνη, ανάμεσά τους και πάνω από το τελευταίο φύλλο).
- Ψήνετε στους 180°C για 40 – 50 λεπτά.