ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Για τη γέμιση, ζυμώνετε το ανθότυρο με το μέλι και την καστανή ζάχαρη. Προσθέτετε το αυγό, τη βανίλια και την κανέλα. Ανακατεύετε καλά.
- Αλείφετε το ταψί με λίγο βούτυρο. Βάζετε μέσα το ένα φύλλο σφολιάτας και ρίχνετε επάνω του τη γέμιση, την οποία στρώνετε με ένα κουτάλι. Τοποθετείτε το δεύτερο φύλλο από πάνω και το αλείφετε με ένα αυγό.
- Ψήνετε στους 180 °C, για 25 – 30 λεπτά.
- Βγάζετε από τον φούρνο και πασπαλίζετε με καστανή ζάχαρη.
- Όταν κρυώσει κόβετε σε κομμάτια.