keik-sokolata--(karydopita)
ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ
23 Φεβρουαρίου 2017
pita-anthoturo-(pita-sfoliata)
ΠΙΤΑ ΜΕ ΑΝΘΟΤΥΡΟ
23 Φεβρουαρίου 2017
Show all
84-istock_000012345935large
Προετοιμασία
Μερίδες
2
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα γουδί χτυπάτε τα φύλλα μέντας με το χυμό λάιμ και την καστανή ζάχαρη.
  2. Τα μοιράζετε σε δύο ψιλά κυλινδρικά ποτήρια και στο κάθε ποτήρι βάζετε από 50 ml ρούμι, τριμμένα παγάκια και συμπληρώνετε με σόδα μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Ανακατεύετε καλά και γαρνίρετε με λίγα φύλλα μέντας.
ΥΛΙΚΑ

  • Χυμός από 1 λάιμ (lime)
  • 4 κουτ. γλυκού καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ  
  • 16 – 20 φύλλα μέντας
  • 8 – 10 παγάκια τριμμένα
  • σόδα
  • 100 ml ρούμι