ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Για το παντεσπάνι, χτυπάμε στο μίξερ, με το σύρμα, το βούτυρο και τη στέβια για 5’.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Σταματάμε το μίξερ και προσθέτουμε το αλεύρι, ανακατεύοντας με μία μαρίζ και στη συνέχεια το κακάο κοσκινισμένο.
- Σε ένα ορθογώνιο ταψί στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί και απλώνουμε το μείγμα. Ψήνουμε στους 180°C, για περίπου 10 λεπτά.
- Μόλις είναι έτοιμο το παντεσπάνι μας, το αφήνουμε να κρυώσει, αφού πρώτα το ρολάρουμε με μία λαδόκολλα και το κρατήσουμε έτσι για να πάρει σχήμα.
- Για την κρέμα, αφρατεύουμε με μία μαρίζ τα υλικά και την αφήνουμε στο ψυγείο για 1/2 ώρα ώστε να σφίξει.
- Για το στήσιμο του κορμού, πρέπει και το παντεσπάνι και η κρέμα μας να είναι παγωμένα. Απλώνουμε το παντεσπάνι πάνω σε μία καθαρή λαδόκολλα, αλείφουμε με κρέμα τυριού και τοποθετούμε τις φρέσκες φράουλες ολόκληρες κατά μήκος του κορμού.
- Ρολάρουμε το παντεσπάνι και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες, ώστε να πάρει σχήμα.
- Λιώνουμε την κουβερτούρα γάλακτος σε μπεν μαρί και την αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
- Απλώνουμε την κουβερτούρα στον κορμό και γαρνίρουμε με φρέσκες φράουλες και δυόσμο.