ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε μια κατσαρόλα λιώνετε τη μαργαρίνη και μετά προσθέτετε το αλεύρι και το μπεϊκιν – πάουντερ, ανακατεύοντας συνεχώς για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτετε λίγο – λίγο το γάλα και το γλυκαντικό, ανακατεύοντας συνέχεια για 5 λεπτά, μέχρι να πήξει η κρέμα. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από την φωτιά και την αφήνετε να κρυώσει.
- Έπειτα χτυπάτε τους κρόκους αυγών με τις βανίλιες και τα προσθέτετε στην κρέμα. Όμοια χτυπάτε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα και τα προσθέτετε στην κρέμα.
- Αδειάζετε το μίγμα σ’ ένα βουτυρωμένο, και πασπαλισμένο με γλυκαντικό, πυρέξ και ψήνετε το σουφλέ στους 175 °C για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να φουσκώσει και να ροδίσει.
- Προαιρετικά, πασπαλίζετε το σουφλέ με γλυκαντικό SLIM LINE ή ζεσταίνετε σε ένα κατσαρολάκι 200 γραμ. μαρμελάδα φράουλα ΖΩΓΡΑΦΟΣ και περιχύνετε το σουφλέ.