ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Χτυπάτε την καστανή ζάχαρη στο μούλτι, μέχρι να γίνει άχνη.
Την μεταφέρετε σε ένα μπολ, κοσκινίζετε μέσα το αλεύρι και το κακάο και ανακατεύετε.
Προσθέτετε το λιωμένο βούτυρο, ανακατεύοντας με σύρμα χειρός και τέλος το αυγό.
Μεταφέρετε το μίγμα σε δύο λαδωμένες ατομικές φόρμες για σουφλέ.
Ψήνετε στον φούρνο μικροκυμάτων, στα 800 W, για 45 δευτερόλεπτα.
Ξεφορμάρετε τα σουφλέ όσο είναι ακόμα ζεστά, γαρνίρετε με το σιρόπι σοκολάτα, τη σαντιγί και τις φράουλες και σερβίρετε.