Αλέθετε τα μπισκότα με το μούλτι, σε δύο δόσεις.
Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύετε.
Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα στρογγυλό τσέρκι με αποσπώμενο πάτο, 20 εκατοστών και πιέζετε με ένα ποτήρι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.
Βάζετε το τσέρκι στο ψυγείο για 10 λεπτά περίπου.
Χτυπάτε στο μίξερ το γλυκαντικό, το τυρί κρέμα, τις βανίλιες και τον χυμό λεμονιού, για 1 λεπτό περίπου.
Προσθέτετε την κρύα κρέμα γάλακτος και χτυπάτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.
Απλώνετε την κρέμα, πάνω από το μπισκότο και αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες.
Όταν σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρετε το cheesecake και το σερβίρετε με τη μαρμελάδα ΖΩΓΡΑΦΟΣ.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ Βύσσινο.