soufle sokolata
Σουφλέ σοκολάτα
25 Νοεμβρίου 2022
biskota bueno
Μπισκότα Bueno
25 Νοεμβρίου 2022
Show all
cheesecake
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Αλέθετε τα μπισκότα με το μούλτι, σε δύο δόσεις.

Ρίχνετε το λιωμένο βούτυρο πάνω από τα τριμμένα μπισκότα και ανακατεύετε.

Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα στρογγυλό τσέρκι με αποσπώμενο πάτο, 20 εκατοστών και πιέζετε με ένα ποτήρι ώστε να απλωθεί ομοιόμορφα.

Βάζετε το τσέρκι στο ψυγείο για 10 λεπτά περίπου.

Χτυπάτε στο μίξερ το γλυκαντικό, το τυρί κρέμα, τις βανίλιες και τον χυμό λεμονιού, για 1 λεπτό περίπου.

Προσθέτετε την κρύα κρέμα γάλακτος και χτυπάτε για άλλα 30 δευτερόλεπτα.

Απλώνετε την κρέμα, πάνω από το μπισκότο και αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για τουλάχιστον 1-2 ώρες.

Όταν σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρετε το cheesecake και το σερβίρετε με τη μαρμελάδα ΖΩΓΡΑΦΟΣ.

 

 

 

 

TIP

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ Βύσσινο.

ΥΛΙΚΑ

250 γραμ. μπισκότα Digestive, χωρίς ζάχαρη

125 γραμ. βούτυρο, λιωμένο

25 γραμ. Slim Line Stevia Crystal (ή 6 ml Slim Line Stevia Drops)

700 γραμ. τυρί κρέμα

2 βανίλιες

1 κουτ. της σούπας χυμό λεμονιού

200 ml κρέμα γάλακτος

Για το σερβίρισμα:

 

 

Μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ Φρούτα του Δάσους