Βάζετε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και ανακατευετε με το μίξερ για 2 λεπτά.
Προσθέτετε το αυγό και ανακατεύετε για άλλα 2 λεπτά.
Συνεχίζετε προσθέτοντας το αλεύρι και τη σόδα και ανακατεύετε καλά αρχικά με μία μαρίζ και στη συνέχεια με τα χέρια, μέχρι να σχηματιστεί μία μαλακή ζύμη.
Τέλος βάζετε τα σοκολατάκια και τα ζυμώνετε με τα χέρια μέσα στη ζύμη.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 6 κομμάτια, πλάθετε σε μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Μεταφέρετε το ταψί στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για 20 λεπτά περίπου.
Όσο είναι ακόμα ζεστά, πιέζετε πάνω τους δύο κομματάκια bueno.