cheesecake
CHEESECAKE ΜΕ STEVIA
25 Νοεμβρίου 2022
chocolate cake
GLUTEN FREE CHOCOLATE CAKE
25 Νοεμβρίου 2022
Show all
biskota bueno
Προετοιμασία
Μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Βάζετε σε ένα μπολ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη και ανακατευετε με το μίξερ για 2 λεπτά.
Προσθέτετε το αυγό και ανακατεύετε για άλλα 2 λεπτά.
Συνεχίζετε προσθέτοντας το αλεύρι και τη σόδα και ανακατεύετε καλά αρχικά με μία μαρίζ και στη συνέχεια με τα χέρια, μέχρι να σχηματιστεί μία μαλακή ζύμη.
Τέλος βάζετε τα σοκολατάκια και τα ζυμώνετε με τα χέρια μέσα στη ζύμη.
Χωρίζετε τη ζύμη σε 6 κομμάτια, πλάθετε σε μπάλες και τις τοποθετείτε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.
Μεταφέρετε το ταψί στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Ψήνετε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C, στον αέρα, για 20 λεπτά περίπου.
Όσο είναι ακόμα ζεστά, πιέζετε πάνω τους δύο κομματάκια bueno.

 

 

 

ΥΛΙΚΑ

125 γραμ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου

150 γραμ. ακατέργαστη καστανή ζάχαρη ΖΩΓΡΑΦΟΣ

1 αυγό

300 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

1/2 κουτ. του γλυκού σόδα

200 γραμ. σοκολατάκια bueno, σε κομματάκια