ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Αδειάζουμε το ταχίνι σε ένα μπολ και το ανακατεύουμε καλά με τη στέβια, την κανέλα, το γαρύφαλλο και το μοσχοκάρυδο.
- Βάζουμε τα φύλλα μπροστά μας και όσο δουλεύουμε τα έχουμε σκεπασμένα με μια υγρή πετσέτα για να μην στεγνώσουν.
- Παίρνουμε δύο φύλλα μαζί και αλείφουμε το πάνω φύλλο με ταχίνι χρησιμοποιώντας ένα πινέλο. Πασπαλίζουμε με σταφίδες, βάζουμε από πάνω άλλα δύο φύλλα και κάνουμε ακριβώς το ίδιο.
- Διπλώνουμε τα φύλλα και τα τέσσερα μαζί και τυλίγουμε προσεχτικά σε ρολό.
- Βάζουμε το ρολό στο ταψί και το στρίβουμε ώστε να δημιουργηθεί το σχήμα του σαλιγκαριού. Συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα.
- Αλείφουμε όλη την επιφάνεια των φύλλων με όσο ταχίνι περίσσεψε.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C , πάνω κάτω αντιστάσεις, για περίπου 40-50 λεπτά.