Για την τάρτα
Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 1750C.
Αλείφετε το βούτυρο σε μια φόρμα τάρτας και από πάνω βάζετε το φύλλο κουρού, πιέζετε με τα χέρια σας να καλύψετε καλά όλη τη φόρμα, την τρυπάτε με ένα πιρούνι και την ψήνετε για 15 λεπτά.
Για το brownie
Χτυπάτε στο μίξερ το βούτυρο με την καστανή ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Προσθέτετε τα αυγά ένα-ένα και συνεχίζετε να χτυπάτε μέχρι να ενσωματωθούν με τα υπόλοιπα υλικά. Βγάζετε τον κάδο από το μίξερ και προσθέτετε το κακάο, το αλεύρι, τις βανίλιες και το αλάτι κοσκινισμένα και με τη βοήθεια μιας πλαστικής σπάτουλας ανακατεύετε απαλά.
Αδειάζετε το μείγμα στη φόρμα με το μισοψημένο φύλλο κουρού και ψήνετε για 15 λεπτά περίπου, μέχρι να βγαίνει καθαρό το μαχαίρι όταν τρυπήσουμε το κέντρο της τάρτας.
Βγάζετε από τον φούρνο και την αφήνετε να κρυώσει για 10 λεπτά.
Πασπαλίζετε με τα καρύδια, τα κομμάτια σοκολάτας, περιχύνετε με το σιρόπι καραμέλας και σερβίρετε.
Αν θέλετε μπορείτε να ζεστάνετε ελαφρώς το σιρόπι για να είναι πιο ρευστό.
Η τάρτα σερβίρεται χλιαρή.