keik fraoules
ΚΕΙΚ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΕΣ
23 Ιανουαρίου 2018
tarta brownie
ΤΑΡΤΑ BROWNIE
23 Ιανουαρίου 2018
Show all
tarta rodakino 1
Προετοιμασία
Μερίδες
8
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

Για τη βάση

Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.

Αδειάζετε  το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα  τάρτας και το πιέζετε με τα χέρια σας για να το απλώσετε ομοιόμορφα και να καλύψει όλη την επιφάνεια της φόρμας.

Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για να παγώσει.

Για την κρέμα

Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ, το τυρί,   το γλυκαντικό και το ροδόνερο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη απαλή κρέμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και με απαλές κινήσεις ανακατεύετε τις κρέμες μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους.

Συναρμολόγηση

Βγάζετε τη φόρμα  από το ψυγείο και αδειάζετε  την κρέμα τυριού πάνω στη βάση.

Απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα με μια σπάτουλα και την ξαναβάζετε για 30 λεπτά στο ψυγείο.

Βγάζετε και τοποθετείτε ομοιόμορφα τις φέτες ροδάκινο πάνω στην κρέμα και σερβίρετε.

TIP

Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλυκαντικό SucraLine ή Slim Line 

ΥΛΙΚΑ

Για τη βάση

150 γραμ. φρυγανιά τριμμένη

2 κουτ. της σούπας κακάο

7 γραμ γλυκαντικό Slim Line Green

6 κουτ. της σούπας βούτυρο λιωμένο

Για την κρέμα

200 γραμ. τυρί κρέμα Light

10 γραμ. γλυκαντικό Slim Line Green

2 κουτ. της σούπας ροδόνερο ή κονιάκ

300 γραμ. κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή

 


Για την επικάλυψη

Κομπόστα Ροδάκινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ (με 30% λιγότερες θερμίδες) κομμένη σε λεπτές φέτες