Για τη βάση
Βάζετε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύετε μέχρι να γίνει σαν βρεγμένη άμμος.
Αδειάζετε το μείγμα σε μια μακρόστενη φόρμα τάρτας και το πιέζετε με τα χέρια σας για να το απλώσετε ομοιόμορφα και να καλύψει όλη την επιφάνεια της φόρμας.
Βάζετε τη φόρμα στο ψυγείο για να παγώσει.
Για την κρέμα
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ, το τυρί, το γλυκαντικό και το ροδόνερο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει μια ομοιόμορφη απαλή κρέμα. Προσθέτετε την κρέμα γάλακτος και με απαλές κινήσεις ανακατεύετε τις κρέμες μέχρι να ενωθούν μεταξύ τους.
Συναρμολόγηση
Βγάζετε τη φόρμα από το ψυγείο και αδειάζετε την κρέμα τυριού πάνω στη βάση.
Απλώνετε ομοιόμορφα την κρέμα με μια σπάτουλα και την ξαναβάζετε για 30 λεπτά στο ψυγείο.
Βγάζετε και τοποθετείτε ομοιόμορφα τις φέτες ροδάκινο πάνω στην κρέμα και σερβίρετε.
Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γλυκαντικό SucraLine ή Slim Line