pagoto-anthogala-giaourti
ΠΑΓΩΤΟ ΑΝΘΟΓΑΛΑ
13 Ιουλίου 2016
mpiskota-me-mauvri
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ
1 Δεκεμβρίου 2016
Show all
pagoto vanilia
Προετοιμασία
Μερίδες
4-6 μερίδες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρουκτόζη με την κρέμα γάλακτος μέχρι μα διαλυθεί τελείως η φρουκτόζη.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το γιαούρτι και τη βανίλια και προσθέτετε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως. Σκεπάζετε καλά με μεμβράνη και μεταφέρετε στο ψυγείο. Το αφήνετε 3-4 ώρες να κρυώσει καλά.
  3. Τέλος το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το βγάζετε και το αφρατεύετε με ένα σύρμα ή μίξερ χειρός, μέχρι να σταθεροποιηθεί και να παγώσει.
  4. Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε το μίγμα σε παγωτομηχανή.
TIP

Σερβίρετε με μαρμελάδα Light βύσσινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ

ΥΛΙΚΑ

  • 160 γραμ. φρουκτόζη ΖΩΓΡΑΦΟΣ
  • 300 γραμ. κρέμα γάλακτος
  • 500 γραμ. γιαούρτι πλήρες
  • 1 κουτ. του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας