ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Σε ένα μπολ ανακατεύετε τη φρουκτόζη με την κρέμα γάλακτος μέχρι μα διαλυθεί τελείως η φρουκτόζη.
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζετε το γιαούρτι και τη βανίλια και προσθέτετε λίγη λίγη την κρέμα γάλακτος ανακατεύοντας καλά μέχρι να ομογενοποιηθεί πλήρως. Σκεπάζετε καλά με μεμβράνη και μεταφέρετε στο ψυγείο. Το αφήνετε 3-4 ώρες να κρυώσει καλά.
- Τέλος το βάζετε στην κατάψυξη και κάθε μία ώρα το βγάζετε και το αφρατεύετε με ένα σύρμα ή μίξερ χειρός, μέχρι να σταθεροποιηθεί και να παγώσει.
- Εναλλακτικά, μπορείτε να βάλετε το μίγμα σε παγωτομηχανή.
TIP
Σερβίρετε με μαρμελάδα Light βύσσινο ΖΩΓΡΑΦΟΣ