ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για τη γέμιση
- Αναμιγνύετε μέσα σε ένα μεγάλο μπολ τους ξηρούς καρπούς, το αλεύρι, την καρύδα και το κακάο. Λειώνετε, σε χαμηλή φωτιά, τις μαρμελάδες και τις προσθέτετε στο μίγμα των ξηρών καρπών.
Για το κέϊκ
- Χτυπάτε το βούτυρο με τη φρουκτόζη, μετά προσθέτετε τα αυγά, το γάλα, τη βανίλια και το αλεύρι και ανακατεύετε καλά μέχρι το μίγμα να γίνει λείο.
- Βουτυρώνετε ένα στρογγυλό ταψί. Αδειάζετε τη γέμιση στο ταψί και την απλώνετε ομοιόμορφα. Αδειάζετε το μίγμα του κέϊκ πάνω από τη γέμιση. Ψήνετε σε μέτριο φούρνο (170 °C) για 25 – 35 λεπτά.