ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
Για τη γέμιση
Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί και τα κρατάτε στην άκρη.
Για τα πουγκιά
- Αλείφετε ένα φύλλο κρούστας με λίγο βούτυρο και πασπαλίζετε με φρουκτόζη. Βάζετε από πάνω ένα δεύτερο φύλλο και το αλείφετε και αυτό.
- Κόβετε τα φύλλα σε 12 τετράγωνα.
- Σε κάθε τετράγωνο βάζετε 1 ½ κουταλάκι του γλυκού από τη γέμιση, πιέζετε προς τα πάνω τις 4 άκρες και το κλείνετε σαν πουγκί.
- Κάνετε την ίδια διαδικασία με όλα τα φύλλα.
- Τοποθετείτε τα πουγκιά σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, αλείφετε με λίγο βούτυρο και ψήνετε, σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180οC, για 5-8 λεπτά, μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σερβίρονται ζεστά ή σε θερμοκρασία δωματίου.