ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
					- Βάζετε τα φύλλα της ζελατίνας μέσα σε μπολ με κρύο νερό, για να μουλιάσουν.
 - Ζεσταίνετε (σε ένα κατσαρολάκι) το γάλα και προσθέτετε τις βανίλιες και τη φρουκτόζη. Τα αφήνουμε να βράσουν για 2-3 λεπτά.
 - Μέσα στο, πολύ ζεστό ακόμα, γάλα προσθέτετε τη ζελατίνη και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Προσθέτετε την καρύδα ανακατεύετε καλά και αφήνετε να κρυώσει αρκετά το μίγμα.
 - Χτυπάτε τη φυτική κρέμα μέχρι να γίνει σαντιγί και την προσθέτετε σιγά-σιγά στο μίγμα γάλακτος/καρύδας (το οποίο έχει κρυώσει αρκετά αλλά είναι ακόμα σε υγρή μορφή).
 - Βάζετε το τελικό μίγμα σε φόρμα και το αφήνετε στο ψυγείο για 6 ώρες.
 - Βγάζετε την πουτίγκα από τη φόρμα τη στιγμή του σερβιρίσματος και γαρνίρετε με μαρμελάδα (βερίκοκο, δαμάσκηνο ή άλλο φρούτο της αρεσκείας σας).
 




							
 
							
  
						


