ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Ζεσταίνετε σε χαμηλή φωτιά την καστανή ζάχαρη με το νερό και ανακατεύετε μέχρι να διαλυθεί. Αφήνετε το νερό να κοχλάσει ελαφρά για 1-2 λεπτά και προσθέτετε την σοκολάτα, ανακατεύοντας μέχρι να λιώσει.
- Αφήνετε το μίγμα να κρυώσει σε θερμοκρασία δωματίου και το μεταφέρετε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Τέλος το βάζετε στην κατάψυξη , μέχρι να σταθεροποιηθεί καλά και να παγώσει ( κάθε μισή ώρα το βγάζετε και το αφρατεύετε με ένα σύρμα).
- Εναλλακτικά το παγώνετε σε παγωτομηχανή σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.