ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180οC.
- Κοσκινίζετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ μέσα σε ένα μπολ και στην συνέχεια προσθέτετε όλα τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι.
- Συνεχίζετε το ανακάτεμα με τα χέρια, μέχρι να έχετε ένα ομογενές μίγμα.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε αλευρωμένη επιφάνεια και ζυμώνετε με τα χέρια δυο τρία λεπτά.
- Σχηματίζετε το ζυμάρι σε μακρόστενο σχήμα και το πατάτε ελαφρά.
- Τοποθετείτε το ρολό σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνετε για 2-3 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει.
- Το αφήνετε να κρυώσει για άλλα 10 λεπτά, το κόβετε διαγώνια σε 12 φέτες και συνεχίζετε το ψήσιμο για άλλα 10 λεπτά.