scones_2
Scones με σιρόπι Αγαύης
8 Φεβρουαρίου 2024
halvas
ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΧΑΛΒΑΣ
1 Απριλίου 2024
Show all
rizogalo_1
Προετοιμασία
Μερίδες
4
ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με σύρμα το γιαούρτι, τη stevia και την κρέμα γάλακτος να γίνει κρέμα.
  2. Μοιράζουμε σε 4 φορμάκια για σουφλέ.
  3. Ψήνουμε σεπροθερμασμένο φούρνο στους 180για περίπου 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ηεπιφάνεια τους. Εναλλακτικά μπορούμε να τα ψήσουμε στο air fryer στους170για 15 λεπτά, ή μέχρι να ροδίσουν.
  4. Αφήνουμε να κρυώσει σε σχάρα για 30λεπτά και βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες να κρυώσουν καλά.
  5. Γαρνίρουμε με μαρμελάδα Ζωγράφος και χτυπημένη σαντιγί.
ΥΛΙΚΑ

220 γραμ. γιαούρτι πλήρες

60 γραμ. Slim Line Stevia Zero

200 γραμ. κρέμα γάλακτος

Για το σερβίρισμα:

Μαρμελάδα Light ΖΩΓΡΑΦΟΣ

Κρέμα σαντιγύ