ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Λιώνουμε το βούτυρο, το ανακατεύουμε με το ελαιόλαδο και σπάμε μέσα τα αυγά μας.
- Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τη μαρμελάδα, το γάλα, το αλεύρι και τη βανίλια.
- Όταν είναι έτοιμος ο χυλός μας, βάζουμε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι και το αλείφουμε ελαφρά με λάδι. Όταν κάψει το τηγάνι μας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε με μία κουτάλα μεγάλη της σούπας μία δόση.
- Ψήνουμε από τη μία, γυρνάμε από την άλλη και έτοιμες οι κρέπες μας
- Γεμίζουμε με μαρμελάδα και φρέσκα φρούτα.
TIP
Μπορείτε εναλλακτικά να χρησιμοποιήσετε Μαρμελάδα Ροδάκινο με Stevia ΖΩΓΡΑΦΟΣ