ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
- Βάζουμε το λάδι σε μία κατσαρόλα και καβουρντίζουμε τα σιμιγδάλια μας. ‘Οταν πάρουν χρώμα, ρίχνουμε την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το γαρύφαλο. Στη συνέχεια χαμηλώνουμε τη φωτιά και προσθέτουμε τη στέβια.
- Αποσύρουμε απο τη φωτιά και προσθέτουμε τον χυμό πορτοκάλιού. Προσθέτουμε το ξύσμα πορτοκαλιού και τις σταφίδες και επιστρέφουμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει εντελώς και να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
- Μεταφέρουμε το μίγμα σε μία φόρμα για κέικ και αφήνουμε τον χαλβά μας να κρυώσει.
- Για την επικάλυψη: Λιώνουμε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα και όταν λιώσει προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τη στέβια.
- Ξεφορμάρουμε τον χαλβά και απλώνουμε την επικάλυψη σοκολάτας. Πασπαλίζουμε με καρύδι και ξύνουμε λίγη φλούδα πορτοκαλιού.